Om Os

Kösem er en imødekommende og kvalitetsbevidst restaurant for alle. Vi føler en enorm kærlighed til maden og vores gæster, og dette kan mærkes gennem hele besøget. Fra den høflige betjening til de autentiske retter bygger Kösem på “Mad med kærlighed”. Vi vil gå forrest og benytter derfor altid friske sæsonvarer for at give vores dejlige gæster den bedste oplevelse.

Vi tilbyder en madoplevelse i særklasse i hyggelige og rolige omgivelser. Vi fokuserer på at give vores gæster en unik madoplevelse og en god betjening. Vores køkken samarbejder med de bedste leverandører. Vi tror på den bedste smagsoplevelse kommer af at være i tæt kontakt med naturen, som omgiver os. Sådan arbejder vi, og sådan giver vi vores gæster den bedste smags- og spiseoplevelse.


Konsistens

Menukortet med sine rødder fra Tyrkiet bliver jævnlig inspireret af nye ideer og tiltag. Den romantiske aften eller den store venne-middag, der er ingen grænser for hvad der er muligt.


Det Tyrkiske Køkken

Tyrkisk mad er en af de bredeste og mest populære i verden. I Tyrkiet tror man på enkelhed og respekt for gode råvarer. Nogle af de mest elskede tyrkiske retter består kun af få enkle ingredienser, der serveres friske og omhyggeligt tilberedte. Maden er krydret, men ikke stærk og består ofte af oksekød, lammekød, kalvekød, kylling og fisk. Kort sagt er det en verden af oplevelser. Selv om meze og kebab fylder meget i det traditionelle tyrkiske køkken, er der mange andre retter at vælge imellem - fra saftige kødretter til de sødeste desserter. Fælles for dem alle er respekten for råvarerne og brugen af forskellige krydderier.


Hvorfor os

Alle skal føle sig lige så meget hjemme i Kösem, som vi gør. Her er plads til alle, lige meget køn eller aldre. Kösem, der betyder “Mit hjørne”, er et familiært samlingspunkt for alle, med plads til alle.


Historie

Vi vandt Nørrebro Shawarma mesterskabet igen i 2016, som var det sidste år, hvor Shawarma mesterskabet blev holdt. Samtidig gik vi efter konstant at forbedre kvaliteten – både maden og vores rammer - og en stor ombygning og menuændring blev derfor sat i værk i 2016. Derfra er det gået stærkt, rigtig stærkt.

I 2018 blev vi en Gazelle-virksomhed. Kösem har nu over 30 medarbejdere, der serverer autentiske tyrkiske retter, kebab, friske hjemmelavede brugere, lækre desserter på egne opskrifter og meget meget mere. Vi udvikler og udvider konstant med nye spændende tiltag i restauranten og køkkenet. I slutningen af 2018 startede vi med kylling kebab med stegte grøntsager, som de eneste i Danmark – det er nu en af vores mest populære retter!